Acqua di Parma Collezione Barbiere skägg serum

Acqua di Parma Collezione BarbiereProduktnamn: Acqua di Parma Collezione Barbiere Beard Serum
Storlek: 30 ml

Om Acqua di Parma Collezione Barbiere skägg serum

Detta är en olja som kan användas både som en rakolja som man applicerar före rakning och som en skäggolja som man applicerar för att återfukta sitt skägg och sin hud.

Oljan är utvecklad för tjocka skägg som kan bli tovigt eller trassligt.  Det hjälper till att hålla skägget mjukt och lätthantering.  Det ger en lätt glans men oljan är int elika blank som vissa andra skäggoljor kan vara.

Detta skäggserum är mycket drygt och man behöver bara använda mycket lite i sitt skägg för att få bra resultat. När vi testade den så räckte några få droppar för att få önskad effekt.  Hur mycket du måste använda beror på ditt skägg och hur långt ditt skägg är.

Acqua di Parma Collezione Barbiere doft

Acqua di Parma Collezione Barbiere luktar mycket fräscht och kryddigt.  Den doftar citron, basilika och granatäpple.    Citrus och basilika doften är påtaglig medan doften av granatäpple är med dold.

Detta är en bra skäggolja för den som vill lukta fräscht.

Olja

Detta skäggserum använder sig inte av en basolja utan dess bass istället ett serum som har utvecklats för att låta de fuktgörande ingredienserna gå in i ditt skägg på bästa möjliga sätt-

Flaska

Acqua di Parmas flaska är liten av en besvikelse.  Jag förväntade mig en snyggare och mer estetiskt tilltalande flaska när jag köper en skäggolja som är så pass dyr som Acqua di Parma Collezione Barbiere är.  Flaskan är inget som passar in i de flesta svenska badrum.   Å andra sidan är flaskan mycket lätt att känna igen eftersom den skiljer sig så mycket från andra skäggoljor.  Man vet att något använder Acqua di Parma Collezione Barbiere skäggserum på flera meters avstånd om man ser denna flaska.

Detta är en mycket bra olja även om man kanske inte vill ha den stå framme.

Recension

Acqua di Parma Collezione Barbiere
Kort omdömme
En mycket bra olja/serum för den som har ett skägg som har en tendens att bli trassligt. Mjukgör snabbt och gör skägget mer lätthanterat. Perfekt för stora skägg, mustascher och goatees.
Styrkor
Mjukgör
Kladdar inte
Mycket dryg
Inte lika blank som andra oljor
Gör skägget nycket lätthanterat
Svagheter
Högt pris
Inte särskillt snygg flaska
8.1
Recension
Köp hos