Tabac Beard & Shaving Oil

Produktnamn: Tabac Beard & Shaving Oil
Storlek: 50 ml

Om Tabac skäggolja

Tabac Beard & Shaving Oil är en skäggolja som är designar att appliceras på ren hud och rent skägg. Oljan kan även användas som pre-shave oil före rakning.  Oljan hjälper till att återfukta din hud och ditt skägg.  Den är primärt utvecklad för att ge näring till ditt skägg men kan även hjälpa återfukta din hud.tabac skäggolja

Tabac är en mycket prisvärd olja.  Den kommer i en relativt stor flaska och dess relativt starka doft innebär att man bara behöver använda mycket lite.  Oljan är mycket dryg.  Oljans doft räcker länge så man behöver inte applicera ny olja särskillt ofta. Oljan är en mycket bra val om du gillar dess maskulina doft.

Tabac doft

Denna skäggplja har en klassisk relativt stark dogt. Doften kan vara överväldigande och är inte för alla.  Personligen älskar jag denna doft men en annan person som var med när vi testade den tyckte inte om doften och tyckte att den doftade gammalt cigarr rum. Det är troligen för att Tabac har toner av tobak.
Doften är så stark att den kan verk amer som parfym än bara skäggolja.  Man kan känna om någon använder denna olja på lite avstånd. Man måste inte komma nära och dofta på skägget för att känna doften av Tabac skäggolja.

Olja

Tabacs skäggolja bas består av en blandning av återskyddande och fuktande oljor.

Oljan absoperas väl och täpper i de flesta fall inte igen porerna.  Den kan dock göra skägget lite glansigt.  Huruvida detta är en positiv eller negativ egenskapo beror helt på dina egna preferenser. Om du gillar ett glansigt skägg så är detta en bra olja.  Om du föredrar att ditt skägg ser obehandlat/naturligt ut så finns det andra bättre produkter.

Flaska

Tabac har en enkel flaska som fyller sin funktion men som inte står ut.  Estetiken är helt klart inspirerad av gammla tiders tobaksprodukter.  Något som ochså efterspeglas i namnet och dess klassiska dogt med lätta tobakstoner.

Recension

Truefitt & Hill Natural Conditioning Beard Oil
Kort omdömme
En mycket bra skäggolja som luktar gott och som snabbt absorberas så att man inte känner sig kladdig efteråt.
Styrkor
God doft
Kladdar inte
Mjukgörande
Vacker förpacking
Räcker länge
Svagheter
Lite dyr
8.9
Recension
Köp hos