Bulldog Original Beard Oil

Produktnamn: Bulldog Original Beard Oil
Storlek: 30 ml

Om Bulldog skäggolja

Bulldog orginal är skäggolja som är designad att appliceras på ren hud.  Oljan hjälper till att återfukta din hud, minska risken för klåda och göra ditt skägg mjukare.  Bulldog orginal hjälper till att motverka hudproblem.bulldog

Bulldog orginal  skäggolja överraskade oss positivt när vi prövade den. Det är en av de bästa oljor vi har testat.  Det finns andra oljor som vi gillar bättre men Bulldog orginal erbjuder en mycket bra kombination.  Det är en bra olja med ett lågt pris.

Oljan luktar gott och tränger in i huden snabbt. Man känner sig aldrig kladdig efter att ha använt den.  Oljan har trängt in i hudne ock skägget efter bara några minuter.  Efter det kan man inte känna den om man tar på huden eller skägget.   Den lämnar inte fläckar på dina eller din partners kläder.

Bulldog Original doft

Denna skäggolja har en god frisk men relativt neutral doft.  Doften är inte påträngande utan ligger där utan att störa.  Bulldog Orginal skäggolja doftar av camelia, citrus, grönt te och geranium. Oljan luktar mycket gott.

Olja

Bulldog Original skäggolja bas består av en blandning av återskyddande och fuktande oljor.  Basen består huvudsakligen av solrosolja men innehåller bland annat också mandelolja och kokosolja.

Skäggoljan innehåller ett stort antal andra ingredienser oljor som ger Bulldog dess effekt och doft. Bland dessa ingredienser hittar man bland annat grönt te och aloe vera.

Flaska

Bulldogs flaska och förpackning är enkel och påminner på många sätt om en gammal medicinflaska.  Speciellt medan den fortfarande är i förpackningen.  Väl i badrummet är den en neutral flaska som inte är ful men som inte heller står ut som något speciellt.

Recension