POWER BEARD OIL PRO GROWTH

Produktnamn:POWER BEARD OIL PRO GROWTH
Storlek: : 50 ml

Om Power beard oil pro growth

POWER BEARD OIL PRO GROWTHDet här är en skäggolja som tangerar det medicinska området. Rekommenderas för personer som inte bara behöver en vanlig skäggolja för allmänt underhåll av skägg och skäggbotten, utan som redan har utvecklat problem med torr och flagande hud, eksem, mjäll i skägget och liknande, och behöver ta till lite kraftigare åtgärder för att råda bot på problemen. En fördel med Power Beard Oil Pro är att den har lång verkningstid, så även om man har rejält irriterad skäggbotten brukar en applikation på morgonen räcka ända tills det är dags att sova igen.

Power Beard Oil Pro Growth marknadsförs som en skäggolja som kan hjälpa dig att få bättre skäggväxt, men om den verkligen fungerar råder det delade meningar om. Vad som däremot är sant är att skäggbottnen är skäggets vagga, och har man problem i sin skäggbotten kan det lätt resultera i ett glest, trilskande och tråkigt skägg utan lyster. Om det är så att dina klena skäggväxt beror på problem i skäggbottnen kan därför Power Beard Oil Pro Growth och liknande produkter vara behjälpliga. Situationen är annorlunda om skäggproblemen är kopplade till sådant som genetik, dålig kost, problem att absorbera näringsämnen från maten eller allmänt sviktande hälsa – då krävs större åtgärder än bara olja.

Doft

Den här skäggoljan har en sval och frisk doft med tydliga drag av mint. Den doftar inte särskilt starkt.

Doften passar när man vill ha något friskt, och är trött på alla skäggoljor som doftar ”skogshuggare”, ”tjärad fiskarbåt”, ”orientaliska äventyr”, ”upptäcksresande i djungeln” och liknande.

Vissa användare ogillar doften på Power Beard Oil Pro Growth eftersom de förknippar den med tandkräm och munvatten snarare än väldoftande skägg.

Ingredienser

Power Beard Oil Pro Growth är komponerad för att inte bara göra skägget mjukt och ge lyster, utan också vårda skäggbotten och förbättra förutsättningarna för hälsosam och rejäl skäggväxt med hjälp av ingredienser som lugnar en irriterad skäggbotten.

Oljor som ingår

 • Olja från solrosfrön (Helianthus annuus)
 • Oryza sativa bran oil. Denna olja utvinns ur det yttre skalet hos asiatiskt ris.
 • Olja från växten jobjobas frön (Simmondsia chinensis)
 • Pepparmyntsolja. Pepparmynta (Mentha × piperita ) är en korsning mellan vattenmynta (M. aquatica) och Grönmynta (M. Spicata).
 • Olja utvunnen ur kärnor från Arganträdet (Argania spinosa).
 • Kokosolja (Cocus nucifera)

Övriga ingredienser

 • Basilika (Ocimum basilicum)
 • Hairy root culture extract
 • Limonene. Detta är en cyklisk terpen, vars två enantiomerer är de viktigaste smakämnena i citron respektive apelsin.

Flaska

Flaskan är av vit plast och försedd med blå text. Den ser ganska tråkig ut jämfört med många andra flaskor för skäggoljor, och tanken är nog att den ska se ”medicinsk” ut snarare än att förnippas med skönhetsvård. Den här produkten ser ut att höra hemma på apotekshyllan snarare än bland parfymer och lyxiga skäggvax.

Så använder du skäggoljan Power Beard Oil Pro Growth

Böja med den ytterst liten mängd (en eller några få droppar) och sprid oljan över bägge händerna. Använda båda händerna för att varsamt massera in skäggoljan i skägg och skäggbotten. Om du har problem med din skäggbotten är det extra viktigt att du ser till att oljan verkligen sprids över hela skäggbotten, och gärna också över närliggande hudområden som också kan vara drabbade av liknande irritation eller på väg att få problem.

Om första omgången olja inte var tillräcklig, upprepa proceduren.

Använd gärna en skäggborste för en avslutande inarbetning av oljan. (Ej obligatorisk.)

Power Beard Oil Growth samlar ihop skägget, men har inte stadga nog att slåss mot extra spretiga strån. Om du har den typen av problem behöver du applicera ett skäggväx efter att oljan är inarbetad.

Recension

Styrkor

 • Gör skägget mjukt och ger fin lyster
 • Lugnar irriterad skäggbotten
 • Förebygger och behandlar mjäll och eksem
 • Motverkar klåda som beror på torr eller irriterand skäggbotten
 • Främjar skäggväxt genom att vårda skäggbotten
 • Frisk och fräsch doft av mint

Svagheter

 • Vi har bara lyckats hitta den i 50 ml flaska, vilket i kombination med ett högt mililiterpris gör den ganska dyr i inköp jämfört med många andra skäggoljor, vilket är negativt när man vill testa om den fungerar som önskat.
 • Flaskan är inte särskilt snygg

Om tillverkaren Power

Power erbjuder flera olika produkter inom det vårdande segmentet, och riktar sig särskilt till personer som har svårt att få skäggväxten så fylligt och robust som de vill ha den. Power säljer bland annat koststillskott och ett serum som sägs öka tillväxten av nya skäggstrån, särskilt i kombination med deras Micro Needle Roller.