Truefitt & Hill Natural Conditioning Beard Oil

Produktnamn: Truefitt & Hill Natural Conditioning Beard Oil
Storlek: 60 ml

Om Truefitt & Hill skäggolja

Truefitt & Hill skäggolja är skäggolja som är designar att appliceras på ren hud.  Oljan hjälper till att återfukta din hud och ditt skägg.  Detta hjälper till att motverka hudproblem.Truefitt & Hill skäggolja

Truefitt & Hill skäggolja överraskade oss positivt när vi prövade den.  Olja luktar gott och tränger in i huden överraskande väl.  Oljan tränger in i skinnet och skägget på några minuter så man behöver aldrig oroa sig för kladdig hud eller kladdigt skägg.    Den lämnar inte fläckar på dina eller din partners kläder.

Truefitt & Hill doft

Denna skäggplja har en relativt neutral doft.  Doften är inte påträngande utan ligger där utan att störa.  Truefitt & Hill skäggolja dofter grönt te och gurka.

Olja

Truefitt & Hill skäggolja bas består av en blandning av återskyddande och fuktande oljor.  Basen består av kokos, avokado, jojoba och arganolja. Denna blandning fungerar mycket bra och oljan tränger snabbt in i skinnet förutsatt att du inte applicerar för mycket av oljan.

Oljan täpper inte igen porer eller hårsäckar.  Den återfuktar väl och har i våra tester inte orsakat några biverkingar.

Flaska

Flaska är vacker och känns lite gammaldags.  Den ser bra ut när den står bland andra rakprodukter. Det är inte det snyggaste förpackningen på marknaden men den fyller sin funktion väl.

Recension

Truefitt & Hill Natural Conditioning Beard Oil
Kort omdömme
En mycket bra skäggolja som luktar gott och som snabbt absorberas så att man inte känner sig kladdig efteråt.
Styrkor
God doft
Kladdar inte
Mjukgörande
Vacker förpacking
Räcker länge
Svagheter
Lite dyr
8.9
Recension
Köp hos